Manon Houben

Varkensarts sinds 1997

Manon is Europees Specialist Varkensgezondheidszorg in opleiding (ECPHM).

Binnen PorQ heeft zij de dagelijkse leiding en is het aanspreekpunt voor verschillende projecten over gezonde varkens. Zo begeleidt zij de PRRS pilot in Noord Nederland en is zij verantwoordelijk voor het Nederlandse deel van de interventiestudie EFFORT.

Daarnaast verzorgt ze practische trainingen voor varkenshouders en hun personeel, gericht op een gezonde bedrijfsvoering met veel aandacht voor de juiste zorg voor het dier.

Als consultant bijt zij zich vast in langdurige gezondheidsproblemen of tegenvallende productie resultaten.  Het doel is ervoor te zorgen dat gezondheid op een varkensbedrijf de norm wordt en ziekte de uitzondering

Ervaring Manon Houben

Contact opnemen?

Bel: +31 (0)6-29321626 of mail: manon@porq.nl

Leo van Leengoed

Europees specialist varkensgezondheid (ECPHM)

Leo van Leengoed is in Nederland een van de eerste geweest, die zich bezig heeft gehouden met het opzetten van SPF-Bedrijven. Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld staat van Leengoed bekend om zijn kennis op het gebied van infectieziekten bij varkens.

Leo van Leengoed is naast docent klinische pathofysiologie van de faculteit diergeneeskunde in Nederland buitengewoon hoogleraar Varkensgezondheidszorg aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit van Pretoria, Zuid-Afrika.

Leo is het wetenschappelijk geweten van PorQ. Hij zorgt dat de diensten van PorQ voldoen aan de laatste inzichten van de wetenschap. 

 

Angelique van den Hoogen

Dierenarts

Angelique is een jonge en enthousiaste dierenarts, die afgestudeerd is in 2014. Binnen PorQ houdt zij zich bezig houden met het EFFORT- project en de PRRS pilot in Noord Nederland.

Contact opnemen?

Bel +31 (0)6-27591065 of mail: angelique@porq.nl